:Tukang Conteng:

 

 

 ~ Si Tukang Conteng ~

                                                                       

Namanya JuliaNa.

 

3 Februari setiap tahun adalah hari yang sangat digemarinya 😉 

 

Berasal dari sebuah kampung yang aman dan permai di daerah Kluang, Johor yang Best!!

  

 

p/s: Jika anda pertama kali singgah di sini, sudi-sudikanlah meletakkan link anda, agar dapat saya mengunjungi anda di kemudian hari. Terima kasih.

 

22 Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

  1. Juliana! Kita dah linked awak jugak… Dah tengok your blog but tak sempat nak baca semua and comment on it.. nanti i comment k..
    🙂

  2. Yo salam……
    kim salam dgn org kampung ye…

  3. nono — haii!! thanks ya!!takpe if u free, sudi2kanlah komen blog yang tak seberapa ni🙂

    kantoi — boleh je, takde masalah, nanti saya kenalkan kantoi kat orang kampung saya..ahaaa..😀

  4. blog2 politik suka baca x?

  5. erman — blog politik tak minat la man..nape? ko tulis blog politik ke?

  6. slagi wujud nye ISA aku x wat blog2 politik..

    xpasal2 beraya kat penjara nnt..

    sbnrnye aku xminat nk tulis blog hehe

    JuliaNa balas:
    If ada blog nanti, jangan lupa bagitau..leh je aku menyemakkan komen di sana… ehe🙂

  7. Salam Jue..terimakasih kerana sudi singgah ke blog kak jie

    JuliaNa balas:
    Salam Kak Jie..sama2..blog kak jie cantik!!!tu yang tersinggah..ehe😀

  8. Terima kasih kerana sudi menjenguk ke blog saya. Salam sukses untuk semua!

    http://www.FadzliYusof.com

    JuliaNa balas:
    Sama-sama. Saya peminat buku2 saudara Fadzli dan minat juga singgah ke blog tu. Terima kasih!!🙂

  9. haaii juliana..
    sy dh link awk jugak..heheh..
    from ur look i know u’r a friendly type of person..
    ececehh…sejak biler laa jadik pakar tilik..but those statement dtg dari hati yg ikhlas…hehee..
    Selamat Hari Raye buat juliana…(^_^)

    JuliaNa balas:
    Haiii Husna!!
    Thanks kerana meng-link kan blog yang tak seberapa ni.
    yuppp..agak friendly la tapi tak banyak bercakap..errr…camne tu??
    leh nampak dari gambar yang kecik tu ke??? eheee..😀
    yupp..u too…Best tak raya tahun ni??🙂

  10. salam kenal, ehehehe…

    To hazri:
    salam kenal juga!!🙂

  11. salam kenal

    To muhammadridwanto:
    yuppp..salam kenal!🙂

  12. nk conteng jgk la kt sini..
    org kluang rupanya, kim salam kluang-man..;p

    To pyejal:
    Ok..contengan anda diterima dengan baik!!😛
    Saya jarang jumpa dia la, malam baru dia keluar, siang pulak dia tak betul..jadi memang susah nak berkomunikasi dengan dia..ahahaa..😀

  13. salam perkenalan….
    singgah sebentar untuk menambah ilmu ‘blog’
    sudi2 jenguk la ke tempat saya jugak…….
    boleh juga memberi pandangan…….

    To sumijelly:
    Salam perkenalan juga untuk kamu.
    InsyaALLAh..saya akan jenguk!!🙂

  14. huaghrh!!huargh!!huargh!!

    gelak2 lupe diri..

    To lyd:
    Lyd..oh lyd…apakah yang membuatkan ko gelak sebegitu….jelaskanlah padaku???

  15. ehhek julita syg..thanks for dropping bye😉 miss u..ur blog is definitely a WOW! eheheh

  16. http://azlanabu.wordpress.com

  17. salam,

    saya pembunuh yang membunuh sambil tersenyum kepada yang dibunuh

  18. hi juliana,
    jalan-jalan sambil bloghopping terjumpa plak blog nih.
    salam singgah & salam perkenalan..

  19. juliana..saya pun juliana jugakkkk

  20. salam ziarah

    saya Abdul kahar dari syarikat penerbitan buku. Saya ingin mempelawa saudari Juliana jika berminat menulis buku bagi syarikat kami.

    harap dapat maklum balas dari Juliana

    Terima kasih

  21. salam cik julita, bile nk update lg nih.. uhhu.. menanti yg terbaru dr anda🙂

  22. hai juli, akak dah terjah ni.rajin2 terjah ler blog akak k.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: