S.T.U.B

27 Oktober 2009 at 12:19 pm | Dikirim dalam ~ S.A.Y.A ~ | 5 Komen

Nama pesakit : JuliaNa

Jenis penyakit : Sindrom Takdapat Update Blog (S.T.U.B)

Punca penyakit : Sedang dalam siasatan.

Tanda-tanda penyakit : Sebuah Contengan tidak diupdate..kejap ada..kejap takde ! Tiada juge lawatan muhibah ke blog  kawan2.. :( 

Cadangan rawatan : Pengurusan masa yang lebih efektif…huhu….😥

Tindakan sekarang : Berehat daripada mengupdate Sebuah Contengan.

Pesanan dari pesakit : Sebuah pantun peninggalan nenek moyang:

                                   Andai ada sumur di ladang,

                                    Boleh saya menumpang mandi,

                                    Andai ada umur yang panjang,

                                    Boleh saya dan kawan2 kat blog ni berjumpa lagi.

Sekian,

Salam Maju Jaya.

5 Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

  1. aduhai cik juliana sakit ke.. hehe saya pun sakit jugak. tak rajin pulak nak update blog mcm dulu. nak jumpa doktor kat mana ye?

  2. wah..lame betul mendiamkan diri…

  3. Kenapa banyak bloggers seangkatan nie ramai dah slow down T.T

  4. jalan2 jengok2… hehhe… sebab lama tak jengok cik ju

  5. I’m gone to tell my little brother, that he should also go to see this blog on regular basis to take
    updated from hottst news update.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: