~~ Bestnye!! ~~

13 September 2008 at 4:33 pm | Dikirim dalam Santai | 12 Komen

1. ~~ Bestnye!!~~ dapat update blog walaupun untuk hari ini saje.

2. ~~ Bestnye!!~~ dapat tukar nama blog walaupun tak seglamour dulu..ehee(bila search kat google, ada orang lain guna nama JuliaNa’s Weblog jugak rupanya).

3. ~~Bestnye!!~~ dapat tukar theme baru dan header baru, namun HIJAU tetap di hati..🙂

4. ~~Bestnye!!~~dapat merayap2 kat blog orang lain.

5. ~~TAK Bestnye!! hari ni masih berbuka sendirian lagi..😦

12 Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

  1. Hijau?? mana? mana?😯

    oh,berbuka sensorang tak la sadis sangat kalau dibandingkan berbuka kat luar dgn cheezy wedges semata-mata gara2 takde duit. hahahahha

  2. hijau telah ku tinggalkan..namun yang ada hanya serpihan kaler hijau di header baru ku..ehe..😛
    Kini, muncul pula biru menemaniku.

    cheezy wedges??mahal tu..dah la buka sengsorang, cuma makan roti dan air milo je tau..tapi pas teraweh dapat makan pizza..🙂

  3. 4 best ves 1 best..
    okla tu kan…hehehe

    jgn sedih2…sekurang2nye kite dpt mkn bbuke…hihi

    emmm..betul kata cikF tu, bersyukur masih dapat berbuka

  4. welcome back to the blogging world. hahaha… poyo je ayat ni…😛

    alaaa… kesiannya buka sorang2… x per, nanti ada orang temankan tu…🙂

    xde pun yang temankan saya..uhuu..😦

  5. nampaknya kita sekapal. hari ni saya buka pose sorg2 sj. tiada teman mahupun kawan utk bual bicara…😦

    laaa…patutnya kita berbuka bersama ni!! ahaaa..😀

  6. jue…welcomel back… hehehe….

    yupp..TQ, saya tetap comel!!..ahaa..😀

  7. yeah hidup hijau!!!
    cantik conteng-conteng kat atas tu.
    rase macam nak tukar theme balik je…

    cantik ye? Thanks Q..tapi nape nak tukar theme pulak?

  8. adu.. kesian nye buka puase sorg2.. nape xpegi masjid.. dpt bka ramai2.. xde la bosan..

    em.. da lupa plak theme lama yg hijau tu camne rupenye..

    a’ah kan…emm..pasni kalau kene buka sorang2 saya g masjid.

    takpe..theme hijau tu memang tak menyerlah pun.

  9. dalam hidup ni.. ada benda yang best.. ada benday nag xbest😉

    baru perasan.. dah tukar theme rupanya😛

    gitu lah kan..yuppp…saje tukar angin..kasi energi sikit🙂

  10. Meh sini saya teman awak berbuka.. hehehe

    alahai..awak kat tawau nun adry…jauh nye..

  11. datang melawat..hee~😉

    haii diarisenja..lawatlah selalu..🙂

  12. saya selalu juga berbuka puasa seorang diri.. sedey.

    ehehe hampir tak kenal blog siapa kah ini. heheh nice maa! dah tak de lagi bangku di taman hijau.

    waaaa..terharu!! cik t.a.t.a sorang lah yang ingat header saya tu..saya taklah sukar kaler biru..but this theme nampak ok la pulak..🙂


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: