~ aku merinduimu ~

25 Ogos 2008 at 2:10 pm | Dikirim dalam ~ S.A.Y.A ~ | 17 Komen

‘perjalananku merentasi hujan lebat..sekarang musim hujan kan..’

 

Salam kawan-kawan, semoga hari ini sentiasa membawa keceriaan dan kebahagian buat anda.🙂

 

Sekadar entri pendek:-

 

  • Saya mengucapkan SALAM KEMERDEKAAN KE-51 MALAYSIA dengan temanya pada tahun ini PERPADUAN TERAS KEJAYAAN.

 

  • Saya juga mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN 1429H. Jika ada salah dan silap saya, mohon dimaafkan. Semoga Ramadhan akan membawa keberkatan kepada anda semua. emm..SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI juga (mungkin tak dapat nak ucapkannya nanti)🙂

 

  • Teristimewa buat yang sudi menjawab game dalam entri ~ surprise!!~ di bawah,  HADIAH MISTERI akan dipos kepada anda, namun HARAP MAAF mungkin agak terlewat sedikit ketibaannya nye nanti.8)

 

  • Saya akan bercuti daripada mengupdate dan melawat blog kawan-kawan. Emm..sudah tentu saya akan MERINDUI kawan-kawan semua. Owh ye, saya telah DIPAKSA RELA BERJUANG😦 untuk beberapa minggu dan mungkin juga beberapa bulan, jadi, doakan kejayaan dan keselamatan saya ye, Thanks..apapun semoga ikatan ukhuwah yang telah terjalin antara kita berkekalan hendaknya, InsyaALLAH. 

 

  • Doakan saya selamat pergi dan selamat kembali, kenang daku dalam doa kalian..ahaa (yang ni agak poyo je bunyinye).:mrgreen:

 

Ok, salam ceria dan kasih sayang selalu😉

17 Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

  1. ~~ julie..ko nk g mane???huhu

    pergi berjuang zen..ehe

  2. nak ikot…nak ikot..jgn tinggalkan daku wahai julie..

    tak boleh..saya kene g sendiri..uhuu

  3. ok Q akan jage blog tuan yang bagi hadiah kat sini baik-baik. hehehe. nak pegi mane?

    thanks Q…Q memang baik!!🙂

  4. jun jun julie~~~~~~~~~~!!

    jalan elok2

    aku pandu keta..ehe

  5. Jue nak p mana?? nak itootttt… mcm nk p jauh je? nk p mana?? ehehe… belikan jajan yer. hehehe… tiber jer. Erm, slmt menyambut bulan puasa dan salam kemerdekaan buat Jue jgk

    x jauh, dalam malaysia je..🙂

  6. saya akan merinduimu.jgn tinggalkan daku lama-lama ya. takut tak dpt menahan rindu di hati. ahaks…😛

    ahaa…saya takkan pergi lama2…🙂

  7. mau pegi mana..
    jalan baik2 ya..
    aku kn menantimu kembali..

    sungguh misteri jue kali ni

    ye..sesekali kene bermisteri..😛

  8. uiks.. nak gi mana tu?? Have a safe journey ahead…

    Adry @ http://www.adrysabry.com/

    thanks en adry🙂

  9. Kekanda di medan juang,
    adinda di medan seni,
    samasama berjuang,
    samasama berbakti,
    ntuk ibu pertiwi.

    Perghh! Aku merepek.

    Wey wey,
    ape pon yg ko buat,
    slamat la eh.

    suparjo yang kachak menyanyikan lagu buat saya??

  10. aku merindui mu…(mcm dalam iklan folomi pulak)haha..
    folomi bedak badan wangi, untuk kesegaran sepanjang hari..ooooo….

    Selamat Berpuasa Juliana!

    iyeee..u too mahsyar..waa..lagu iklan lama tu..:)

  11. salam ramadhan dan selamat menyambut kemerdekaan ke-51 Juliana

    u too hafifi

  12. Nak ke mana tu…? Hehe

    berjuang kak!!🙂

  13. Salam Ramadhan & Salam Merdeka bt kwn2..

    yupp..u too

  14. selamat merdeka dan selamat ramadhan juga kepada semua. semoga semuanya baik² belaka.

    so far so good..alhamdulillah..:)

  15. selamat menyambut ulangtahun kemerdekaan ke-51

    selamat menyambut Ramadhan dan menunaikan ibadah puasa.

    huhu.. aku akan merindui kamu T_T

    datanglah sini selalu supaya rindumu terubat..ehe.:P

  16. amboi tajukk… hehehe…

    ehe..rindu kat cik buzzybug!!

  17. waaaa dh windu kt jue😦

    alahai..saya juga..tapi janganlah sampai demam ye!!ehe..:)


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: