~ aku merinduimu ~

25 Ogos 2008 at 2:10 pm | Dikirim dalam ~ S.A.Y.A ~ | 17 Komen

‘perjalananku merentasi hujan lebat..sekarang musim hujan kan..’

 

Salam kawan-kawan, semoga hari ini sentiasa membawa keceriaan dan kebahagian buat anda. 🙂

 

Sekadar entri pendek:-

 

  • Saya mengucapkan SALAM KEMERDEKAAN KE-51 MALAYSIA dengan temanya pada tahun ini PERPADUAN TERAS KEJAYAAN.

 

  • Saya juga mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN 1429H. Jika ada salah dan silap saya, mohon dimaafkan. Semoga Ramadhan akan membawa keberkatan kepada anda semua. emm..SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI juga (mungkin tak dapat nak ucapkannya nanti) 🙂

 

  • Teristimewa buat yang sudi menjawab game dalam entri ~ surprise!!~ di bawah,  HADIAH MISTERI akan dipos kepada anda, namun HARAP MAAF mungkin agak terlewat sedikit ketibaannya nye nanti.8)

 

  • Saya akan bercuti daripada mengupdate dan melawat blog kawan-kawan. Emm..sudah tentu saya akan MERINDUI kawan-kawan semua. Owh ye, saya telah DIPAKSA RELA BERJUANG 😦 untuk beberapa minggu dan mungkin juga beberapa bulan, jadi, doakan kejayaan dan keselamatan saya ye, Thanks..apapun semoga ikatan ukhuwah yang telah terjalin antara kita berkekalan hendaknya, InsyaALLAH. 

 

  • Doakan saya selamat pergi dan selamat kembali, kenang daku dalam doa kalian..ahaa (yang ni agak poyo je bunyinye). :mrgreen:

 

Ok, salam ceria dan kasih sayang selalu 😉

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.