~ alahai ~

1 Ogos 2008 at 12:12 am | Dikirim dalam ~ S.A.Y.A ~ | 10 Komen

Petang tadi pegi butik tolong hantarkan baju kakak saya yang vogue itu..tak pernah jumpa tukang jahit ni..kedainya besar tapi dia takde pekerja lain..bila datang tunduk je si tukang jahit ni, cakap sepatah jawabnya sepatah..curious pun jugak..ada gak peniaga yang tak mesra..saya yang ala2 peramah ni cuba bertanya itu dan ini..akhirnya bukak mulut jugak dia..rupanya dia dah banyak kali kene pukau..ada sekali sepasang suami isteri datang butiknya..si isteri sibuk bertanya itu dan ini..melalaikan si tukang jahit..si suami pula sibuk mencuri itu dan ini..bila si tukang jahit sedar..duit, handphonenya sudah hilang…kesian si tukang jahit..patutlah tak tengok wajah saya yang cute ini langsung bila saya datang..alahai

 

1 Ogos 2008, jam 12.02 am..mata mengantuk menganalisis data-data yang melambak ..serabut..pening nak translit perkataan saintifik english ke bahasa melayu pun tak reti..cuba melayan friendster menghilangkan boring di jiwa..merayap2 melawat page2 kengkawan…tetiba sakit hati!!! Tengok ramai kawan yang sambung study dah grad..ummmm…tension sebab saya tak habis lagi!!waaaa…jeles yang amat…bila aku nak abis ni!!!nwey sape2 yang konvo bulan ni, TAHNIAH!!Bestnye korang!!….alahai lagi..

 

1/8/2008, sedih..saya sedih…sedih sebab terpaksa lupakan satu azam yang saya buat pada 8/1/2008..saya tak nak menunggu lagi..penat!tapi kenapa tak sampai hati nak lupakan ni…jiwa meronta!argghhhh!!!tapi ini perjanjian saya sendiri…1/8/2008 takde progress lupakan aje..makanya saya kene lupakan..kene..wajib!!..alahai lagi dan lagi..

 

Selamat datang wahai OGOS!

 

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.