Pertama kali diTAG!

14 Julai 2008 at 2:30 pm | Dikirim dalam Tagged | 5 Komen

Pertama kali kene tag..sori zen, ku memang jarang baca blog di fs, tak perasan kamu mengetag ku..apapun, ku lapangkan masa menjawabnya ye

5 HADIAH yang saya MAHU dan kenapa nak 5 hadiah tersebut :

  1. oven baru – oven lama dah tak ok, suhunya dah tak betul.
  2. koleksi semua buku by Dale Carnegie – baru ada satu..nak tambah koleksi lagi, tapi tak cukup budget.
  3. set projektor – tak kesah apa brand, janji ok
  4. premis kedai – wish to have my own beautiful & full of love shop one day..:D
  5. my other half – bila la agaknya?

 

Sape tag saya?

Cik Suzanna Rosli….sahabatku yang ku kenali sejak 6 tahun dulu

 

impressi mengenai beliau :

 zen:

kelakar

sporting & easy going

caring & loving

talkative..ehe

sudah tentu dia baik orangnya!!

 

Perkara paling memberkas pernah dia lakukan:

Sewaktu dia bagitau yang arwah ayahnya masuk hospital dan minta doakan untuk ayahnya..tersentuh hati coz you need me as your friend

 

Most loved invention :

Apa ni zen?

 

What I despise so much :

Tak menghormati orang tua

 

5 orang yg kena tag.

Saya belum nak tag orang lagi..yeehaaa

 

Note: to all my fren here, if u have friendster account, silalah add saya di sini

 

5 Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

  1. “…Sewaktu dia bagitau yang arwah ayahnya masuk hospital dan minta doakan untuk ayahnya..tersentuh hati coz you need me as your friend”

    ~~ kiter pnh merasai ‘kehilangan’ org yg paling kiter perlukan dalam hidup….

  2. Set projektor nak wat pe?

    my other half – bila la agaknya?
    sabar ye sayang ye.. tiba masa nanti akan ketemu juga..

  3. #set projektor? huhu

    #semoga dapat kedai yang dihajatkan.

    #your other half – pray always😉

  4. Juli! Ada bisnes baik ke? senyap je? ke ada business plan, boleh bentangkan masa balik nnti.

  5. oven baru
    ~beli ah sendiri. bukan nye mahal sgt pun.

    koleksi semua buku by Dale Carnegie
    ~baca aje kat kedai buku.

    set projektor
    ~pinjam aje ah fakulti punya

    premis kedai
    ~ha.. ni kene mintak kat sugar daddy

    my other half
    ~wah ni pun nak mintak org hadiah kan. Cammana nak bungkus ni.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: