Pertama kali diTAG!

14 Julai 2008 at 2:30 pm | Dikirim dalam Tagged | 5 Komen

Pertama kali kene tag..sori zen, ku memang jarang baca blog di fs, tak perasan kamu mengetag ku..apapun, ku lapangkan masa menjawabnya ye

5 HADIAH yang saya MAHU dan kenapa nak 5 hadiah tersebut :

  1. oven baru – oven lama dah tak ok, suhunya dah tak betul.
  2. koleksi semua buku by Dale Carnegie – baru ada satu..nak tambah koleksi lagi, tapi tak cukup budget.
  3. set projektor – tak kesah apa brand, janji ok
  4. premis kedai – wish to have my own beautiful & full of love shop one day..:D
  5. my other half – bila la agaknya?

 

Sape tag saya?

Cik Suzanna Rosli….sahabatku yang ku kenali sejak 6 tahun dulu

 

impressi mengenai beliau :

 zen:

kelakar

sporting & easy going

caring & loving

talkative..ehe

sudah tentu dia baik orangnya!!

 

Perkara paling memberkas pernah dia lakukan:

Sewaktu dia bagitau yang arwah ayahnya masuk hospital dan minta doakan untuk ayahnya..tersentuh hati coz you need me as your friend

 

Most loved invention :

Apa ni zen?

 

What I despise so much :

Tak menghormati orang tua

 

5 orang yg kena tag.

Saya belum nak tag orang lagi..yeehaaa

 

Note: to all my fren here, if u have friendster account, silalah add saya di sini

 

Advertisements

5 Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. “…Sewaktu dia bagitau yang arwah ayahnya masuk hospital dan minta doakan untuk ayahnya..tersentuh hati coz you need me as your friend”

    ~~ kiter pnh merasai ‘kehilangan’ org yg paling kiter perlukan dalam hidup….

  2. Set projektor nak wat pe?

    my other half – bila la agaknya?
    sabar ye sayang ye.. tiba masa nanti akan ketemu juga..

  3. #set projektor? huhu

    #semoga dapat kedai yang dihajatkan.

    #your other half – pray always 😉

  4. Juli! Ada bisnes baik ke? senyap je? ke ada business plan, boleh bentangkan masa balik nnti.

  5. oven baru
    ~beli ah sendiri. bukan nye mahal sgt pun.

    koleksi semua buku by Dale Carnegie
    ~baca aje kat kedai buku.

    set projektor
    ~pinjam aje ah fakulti punya

    premis kedai
    ~ha.. ni kene mintak kat sugar daddy

    my other half
    ~wah ni pun nak mintak org hadiah kan. Cammana nak bungkus ni.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: